110e Algemene Vergadering van Koninklijke Schippersvereniging Schuttevaer

Voor meer informatie over 'De Koninklijke' kunt u terecht op de website van De Koninklijke Schippersvereniging Schuttevaer
Schuttevaer Ter herinnering aan de 110e Algemene Vergadering van de Kon. Schippersvereniging Schuttevaer.

Deze herinnering en het bijbehorende boekje ZAANSTREEK KWALITEITSSTREEK zijn gestuurd naar de heer Kl. Bets (van Firma P. & K. Bets te Zaandam).

Schuttevaer ZAANSTREEK KWALITEITSSTREEK
Koninklijke schippersvereniging Schuttevaer
Uitgereikt ter gelegenheid van de 110e Algemene Vergadering op 15 en 16 april 1959 in Zaandam.
Schuttevaer Tijdens de jaarvergadering van de Kon. Schippervereniging Schuttevaer, afdeling Zaanstreek werd de heer Kl. Bets benoemd tot afgevaardigde van deze afdeling naar de 110e Algemene Vergadering. Deze vergadering vond plaats op 15 en 16 april 1959 in het Ontspanningsgebouw van Albert Heijn N.V. te Zaandam. De tweede dag vond plaats in het Gebouw van Christelijke Belangen te Zaandam.
Schuttevaer

De agenda voor de 110e Algemene Vergadering op woensdag 15 april 1959 in het Ontspanningsgebouw van Albert Heijn N.V. te Zaandam. De tweede vergaderdag vond plaats op donderdag 16 april in het Gebouw van Christelijke Belangen te Zaandam.

In de loop van de ochtend van 15 april stond er een boottocht over de Zaan naar het watersportcentrum WEROMERI N.V. in Wormer op het programma.

Aan het eind van die middag stond er een officiƫle ontvangst ten Stadhuize op het programma.